Snelfietsroute Gemert-Eindhoven en Helmond

In de gehele provincie Noord-Brabant wordt gewerkt aan een stelsel van snelfietsroutes. In Brabant zijn daarover afspraken gemaakt tussen provincie en gemeenten. Plannen voor aanleg van de snelfietsroutes Gemert-Eindhoven en Gemert-Helmond zijn vergevorderd.

De snelfietsroutes van Gemert naar Eindhoven en Helmond volgen voor een deel de N272. Vanaf het centrum van Gemert (Heuvel) tot aan de rotonde N279 loopt de route langs de noordzijde van de N272. Daarom is gevraagd het ontwerp hiervan mee te nemen in de plannen voor de N272. 

Het onderzoek richt zich met name op veilige oversteken van de West-Om naar de snelfietsroute. En op een veilige oversteek bij de kruising met de Peeleindseweg. 

De aanleg van de snelfietsroute is onderdeel van een apart project. Meer informatie over snelfietsroutes is te vinden op de website: https://www.brabant.nl/onderwerpen/verkeer-en-vervoer/fiets/fietspaden

Wanneer er meer duidelijk is over de oplossing in het ontwerp van de N272/snelfietsroute, passen we de informatie aan. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Afbeeldingen

Op de kaart

Een momentje...

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Sabine van den Broek via N272@brabant.nl

 

 

 

Cookie-instellingen