N272 Beek en Donk - Gemert

 

 

De provincie Noord- Brabant gaat de N272 bij Gemert aanpakken. Het gaat om het deel tussen de rotonde die aansluit op de N279 (model 'berenkuil') tot aan de rotonde die kruist met de N605 (Noord-Om).

Het doel is de weg toekomstbestendig te maken. Daarmee verbeteren de doorstroming van het verkeer, de veiligheid op de weg en de leefbaarheid in de dorpen.  

 

Bekijk de plannen

Benieuwd naar de plannen? Kom hier meer te weten over de verschillende knelpunten en de voorgestelde oplossingen.

Plannen

 

 

Laatste nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Laatste nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

Over het project

In de directe omgeving van Gemert gebeurt veel op het gebied van mobiliteit. Daarom heeft ingenieursbureau Arcadis in opdracht van de provincie Noord-Brabant onderzocht hoe het verkeer op delen van de N272 en N615 zich de komende 20 tot 30 jaar gaat ontwikkelen. Hierbij zijn verschillende knelpunten gevonden en oplossingen onderzocht. Helaas was er geen overeenstemming over de oplossing voor de N615. Daarom heeft de provincie eind 2022 besloten de N615 los te koppelen van het project en eerst alleen de N272 aan te pakken. Dat betekent dat de plannen op onderdelen worden aangepast. Via deze website houdt het projectteam u op de hoogte. Lees meer over de achtergrond van het project bij 'over het project'.  

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief leest u alles over de ontwikkelingen rondom de N272.

Meld u aan

Vragen?

 

Op onze FAQ pagina vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Sabine van den Broek. Neem contact op.

 

 
  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Sabine van den Broek via N272@brabant.nl

 

 

 

Cookie-instellingen