N272 Beek en Donk - Gemert

Verkeerstellingen langs de N272

04-04-2024 155 keer bekeken

De komende 10 weken voert de provincie samen met de gemeenten Laarbeek en Gemert-Bakel verkeerstellingen uit langs de N272. Zo krijgen we actuele cijfers die ons helpen bij het maken van de juiste keuzes in het ontwerp.

In het huidige ontwerp willen we een aantal oversteken afsluiten om de verkeersveiligheid te verhogen, met name voor fietsers. De verkeerstellingen geven inzicht in hoeveel verkeer er op die plekken langskomt, zodat we kunnen zorgen voor goede en veilige(re) fietsverbindingen. Het gaat met name om de fiets- en verkeersbewegingen tussen de rotonde N279 en rotonde West-Om en die in de omgeving van de Broekstraat.

Op 5 april plaatsen we zogenaamde tellussen op diverse punten langs de N272. Op sommige locaties is het niet mogelijk om met lussen te tellen. Hier worden camera’s opgehangen, conform de privacy richtlijnen. De camera’s registreren geen persoonsgegevens en herkennen geen kentekens of gezichten. Vanaf 8 april starten de tellingen. Na 10 weken wordt de apparatuur weer verwijderd. Bij vragen kunt u contact opnemen met Sabine van den Broek, omgevingsmanager N272.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Sabine van den Broek via N272@brabant.nl

 

 

 

Cookie-instellingen