N272 Beek en Donk - Gemert

Voorkeursalternatief N272 bij Gemert vastgesteld, maar uitstel voor N615

28-10-2021 703 keer bekeken

De provincie Noord-Brabant heeft het besluit genomen te starten met de aanpassingen aan de N272 rondom Gemert. Voor het deel N615 stellen we het besluit over dit voorkeursalternatief uit tot het eind van dit jaar.


In september 2021 heeft de provincie Noord-Brabant definitieve keuzes gemaakt voor de aanpassingen aan de N272 rondom Gemert. Binnenkort gaan we het voorkeursalternatief dan ook verder uitwerken. We vertalen het ontwerp naar een uitvoerbaar plan, en we starten alvast met het verwerven van grond die we voor de uitvoering nodig hebben.

Het was de bedoeling om in september ook een definitief besluit te nemen over de plannen voor de N615, maar dat besluit vraagt meer aandacht. Daarom stellen we het besluit over dit voorkeursalternatief uit tot het einde van dit jaar. Zo kunnen we zorgvuldiger kijken naar de inrichting van de Beekse Brug en naar de aansluiting van de Bosscheweg op de N615.

Zodra het besluit over de N615 is genomen, nemen we dit mee in het totale plan van aanpak voor de N272 en de N615. Wij houden u op de hoogte via deze website.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Sabine van den Broek via N272@brabant.nl

 

 

 

Cookie-instellingen