N272 Beek en Donk - Gemert

Terugblik informatieavond

09-02-2024 133 keer bekeken

Op dinsdagavond 23 januari 2024 heetten provincie Noord-Brabant en ingenieursbureau Tauw de omgeving welkom op het gemeentehuis in Gemert.

Op dinsdagavond 23 januari 2024 heetten provincie Noord-Brabant en ingenieursbureau Tauw de omgeving welkom op het gemeentehuis in Gemert. Er vond een informatiebijeenkomst plaats voor omwonenden en andere geïnteresseerden, over de plannen voor de N272 tussen Beek en Donk en Gemert. Op grote tafels in de raadszaal lagen tekeningen uitgespreid, en stonden de leden van het projectteam klaar om vragen te beantwoorden. Contractmanager Ward Gijsberts en omgevingsmanager Sabine van den Broek van de provincie Noord-Brabant gaven twee keer een presentatie. In deze presentatie waren de plannen voor de locaties te zien en werden deze één voor één toegelicht. Verbeteringen en aanpassingen kwamen aan bod, en ook de vervolgstappen en de planning. Er was veel belangstelling voor de informatiebijeenkomst. Ruim 100 inwoners hebben de avond bezocht.

Input en vragen vanuit de omgeving

Wij zijn blij met dit grote aantal bezoekers. De inbreng die we hebben ontvangen van de bezoekers, helpt ons namelijk met de verdere uitwerking van het plan. Binnenkort plaatsen we een verslag van de informatiebijeenkomst op de website. Ook plaatsen we extra informatie over de onderwerpen waar omwonenden vragen over stelden. Voor nu kunt u meer informatie n.a.v. de inloopbijeenkomst lezen in onze nieuwsbrief, die op 9 februari verzonden is.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Sabine van den Broek via N272@brabant.nl

 

 

 

Cookie-instellingen